Værelser

Venteliste

Du kan skrive dig op til et værelse på s.dk

Hurtige fakta

  • 2 blokke, 3 etager + kælder


  • 252 enkeltværelser (29 kvm)


  • 18 dobbeltværelser (57 kvm)


  • 18 fælleskøkkener (+ 14 enkelt og 1 dobbeltrums køkken pr. gang.)


  • 2 haver + 2 gårdspladser

Værelset

Et enkeltværelse: har deres eget badeværelse, trinet tekøkken og et indbygget garderobeskab. Der er belysning i entreen, køkken og badeværelse er inkluderet, men ikke i selve rummet. Men der er udtræk til lamper og stikkontakter. Der er plads under køkkenbordet til et 90 cm højt køleskab (mål det på forhånd)


Et dobbeltværelse: Er to enkeltværelser tilstødende. Hvor badeværelset er lidt større og der er eget fuldt funktionelle køkken (oven, kogeplader, fryser, køleskab)

Køkkenet

Køkkenet er fuldt udstyret og har 2 ovne med kogeplader, 3 køleskabe og 2 frysere. Du har også dit eget skab, som kan låses.


Der er også et sofa område. Dem fra din gang er dem du deler køkken og din Tingbjerg oplevelse med. Du kan lave mad sammen, have filmaftener og så videre.


Hvert køkken har to månedlige budgetter (500 kr. For køkkenudstyr, 150 kr. For uspecificeret), der håndteres af køkkenrepræsentanten. For mere information, kig ind i din velkomstmappe eller informationsfolder i køkkenet eller spørg din køkkenrepræsentant.