Underholdning

Café Mosebryg - Bar

Du vil med sandsynlighed ikke være i stand til at bo på Tingbjerg Kollegiet uden at besøge vores bar mindst en gang! Baren er beliggende under bygning 10 og drives af vores beboere (bar-udvalget). Det er et godt sted at få en øl eller andet og få et break fra en lang uge. Baren er åben de fleste torsdage fra 21-23 og ca. hver anden lørdag med større fester, oftest med tema. Men billeder taler vist for sig selv... 😊


For at få regelmæssige opdateringer om festerne og de andre arrangementer (som den berømte Tour De Kitchen), så følg med på barens  Facebook  page!

Tour de Kitchen

Tour De Kitchen er årets store fest på Kollegiet. Under TDK dekorerer hvert deltagende køkken, deres eget køkken med deres valgte tema og i klæder sig dertilhørende kostumer. De mixer også en drink, nok til alle deltagende mennesker. Deltagerne går derefter fra køkken til køkken og nyder hinandens fester. I sidste ende vinder det mest populære køkken en pengepræmie til køkkenet.


I Tingbjerg kollegiet arrangerer Café Mosebryg TDK hvert år. Se TDK videoer på YouTube.

Musikrummet

Er bellingende i kælder 18. Det er et lyddæmpet musikrum komplet med højttalere, forstærkere og mikrofoner, en mixer, et opretstående klaver og, et keyboard og et trommesæt. De der har adgang, kan synge og øve sig imellem kl. 12 til 22 hver dag.


For at få adgang, skal du tale med kontoret.

pool rum cafe